This section is under reconstruction.
Please come back in a few days or contact us.
ALIRIA STUDIOS™
mai multe detalii,
mai multe rezultate
În era comunicării vizuale, imaginea este noul cuvânt. Aşadar imaginile completate cu mişcare şi sunet sunt propoziţiile şi frazele noului limbaj. Adăugarea acestor dimensiuni nuanţează şi dezvoltă comunicarea, rafinează mesajul transmis şi atrage un public mai larg, toate motive excelente în favoarea utilizării produselor audio - video.

Spot concept

Experţii studioului Motion & Sound sunt răsfăţaţi de soartă la serviciu: au la dispoziţie un (loc de joacă) studio in-house audio-video de peste 100 mp, dotat cu echipamente performante unde îşi pot da frâu liber (poftei de joacă) imaginaţiei creative pentru clienţii norocoşi. Şi când aceasta e prea mare pentru studio, echipa se deplasează la locul faptei ca să nu rateze nicio clipă importantă. Nu e de mirare că la sfârşitul zilei nu vor să plece acasă şi este nevoie de intervenţia (rudelor) autorităţilor pentru a-i scoate din clădire.

Bine, recunoaştem, am exagerat puţin, lucrurile nu stau chiar aşa. Însă la fel ca toţi colegii lor, cei de la Motion & Sound sunt profesionişti pasionaţi de ceea ce fac, adică materiale audio, video sau 3D pentru campanii publicitare şi de PR, evenimente de modă, muzicieni, vedete şi personalităţi de marcă, evenimente şi comunicare corporate sau materiale jurnalistice.