This section is under reconstruction.
Please come back in a few days or contact us.
ALIRIA STUDIOS™
un studio
la patru ace
Am fost dintotdeauna fascinaţi de modă. Şi cu toate că lucrăm în domeniu de mult timp (în model management, fotografie de modă, organizare de evenimente), încă suntem fascinaţi. La fel ca o femeie sofisticată, moda nu îşi dezvăluie niciodată toate misterele, este mereu nouă, chiar şi atunci când se inspiră din trecut.

Pentru că este atât de complexă şi dinamică, şi ne influenţează atât de mult viaţa, nu am reuşit să articulăm o definiţie satisfăcătoare pentru modă, care să nu fie restrictivă, banală sau plină de truisme. Cum să spui totul despre modă într-un singur paragraf? Cum să vorbeşti pe scurt despre stil, design, designeri, podiumuri, fotomodele, fotografi, vedete, haute couture, pret-a-porter, publicitate, make-up şi hair-styling, trenduri, evenimente, ca să menţionăm doar câteva aspecte importante? E imposibil.

Aşa că am renunţat să căutăm o definiţie, preferăm să medităm la ce au spus deja despre modă cei care au făcut istorie în domeniu. Prin intermediul mai multor perspective diferite, dar paradoxal, fiecare adevărate, se conturează mai clar acest domeniu fascinant.

Moda este o parte cel puţin la fel de profundă şi importantă din viaţa socială a omului pe cât este sexul, şi este alcătuită din acelaşi amestec ambivalent de porniri irezistibile şi inevitabile tabuuri.
Rene Konig

Nu înţeleg cum o femeie poate să iasă din casă fără să se aranjeze puţin – şi dacă doar din politeţe. Apoi, nu se ştie niciodată, poate chiar aceea e ziua în care se va întâlni cu destinul. Şi este bine să fii cât mai frumoasă pentru destin.
Coco Chanel

Dacă nu eşti la modă, nu exişti.
Lord Chesterfield

Modele trec, stilul e etern.
Yves Saint Laurent

Hainele nu îl fac pe om, însă pe câţi nu îi ajută să îşi găsească o slujbă mai bună.
Herbert Harold Vreeland

Chiar şi cunoaşterea trebuie să fie la modă, iar acolo unde nu este, e mai înţelept să pretinzi ignoranţa.
Baltasar Gracian