This section is under reconstruction.
Please come back in a few days or contact us.
ALIRIA STUDIOS™
Aliria Art Studio - Regulament

Accesul la cursuri:


Participarea la cursuri este posibila doar in cadrul unui abonament valabil. Inscrierea se face prin completarea unui formular si prin achitarea integrala a taxei.


Inscrierile, plata abonamentelor si alte chestiuni organizatorice se fac inaintea inceperii cursului. Abonamentul este individual, nominal si nu este transmisibil.


Nu putem fi responsabili pentru prezenta dumneavoastra la curs. Nu returnam sau transferam taxa pentru orele la care nu ati participat. Nu se vor acorda ore suplimentare sau reporta sedintele intr-o alta perioada pentru orele la care nu ati fost prezenti.


Cursurile care nu pot fi efectuate din motive dependente de Aliria, in principal din cauza activitatilor artistice pe care le desfasoara instructorii nostri, se vor recupera intr-un interval de timp stabilit de comun acord cu participantii sau abonamentele vor fi prelungite cu sedintele respective.

La cursurile individuale este permisa o singura reprogramare a sedintei, in cadrul unui abonament activ. Reprogramarea se face cu minimum 24 de ore inainte, in caz contrar, sedinta se anuleaza.Norme de comportament si igiena:In sala de curs este obligatorie respectarea regulilor de igiena, pastrarea linistii, ordinii si a curateniei.


Accesul in sala este permis numai cu vestimentatie corespunzatoare, decenta si confortabila; antrenamentul efectuat in incaltaminte de strada este interzis.


In cazul in care echipamentul si/sau dotarile din sala se deterioreaza din vina clientului, persoana in cauza va acoperi toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el echipamentului sau bunului, si reparatiile incaperii.


Obiectele de valoare se depoziteaza in dulapioare; nu raspundem de obiectele de valoare lasate in vestiar si nici de cele pierdute/uitate.


Este interzisa asistarea, intrarea in timpul cursului a parintilor, rudelor, colegilor etc.


Nu este permis consumul alimentelor, tutunului, bauturilor alcoolice sau a substantelor interzise.


In sala de curs nu se poate intra cu animale.


Este interzisa folosirea telefonului mobil, fotografierea, filmarea, inregistrarea sau promovarea activitatilor comerciale de catre participanti (vanzarea de produse, distribuirea pliantelor etc.).


Sanatate:


Sunt admise la antrenamente doar persoanele apte din punct de vedere fizic, psihic si medical. Nu sunt admise sub nicio forma persoane a caror sanatate nu permite efortul fizic sustinut.


In caz de accidentari se va proceda la apelarea numarului unic de urgente 112, in functie de gravitatea accidentarii si se va folosi echipamentul de prim ajutor aflat in dotare pana la sosirea personalului calificat.
> Toate aceste reguli sunt concepute in interesul dumneavoastra, pentru o cat mai buna desfasurare a cursurilor.

> Prezentul regulament poate fi supus periodic unor schimbari, iar cursantii si vizitatorii au obligatia sa fie intotdeauna familiarizati cu „Aliria Art Studio - Regulament” in vigoare, afisat integral pe site-ul art-school.ro.

> Ne rezervam dreptul de a modifica, inlocui sau anula oricand acest Regulament fara notificare prealabila.

vezi toate articolele

Postat noiembrie 29, 2013 - 00:00Newsletter
Abonează-te la ştiri
RSS


ALIRIA SRL
Piaţa 1 Mai nr. 1-2
400058 Cluj-Napoca, Cluj
E-mail:
Tel: 0264 599 000
Fax: 0264 599 311
Program de Luni până Vineri 9:30 - 18:30Vezi Harta


Alte resurse
Go