This section is under reconstruction.
Please come back in a few days or contact us.
ALIRIA STUDIOS™
De la tanara aspiranta, la model de succes

Pornind de la varste fragede, tinerele fete isi doresc sa imbratiseze aceasta lume iar unele chiar au reusit. Lista modelelor ce si-au pus amprenta in ''Biblia nescrisa'' a modelingului este lunga, insa cele mai prestigioase nu vor putea fi niciodata date uitarii. Nume precum Iman, Jerry Hall sau Twiggy din perioada anilor '60 - '80 au fost doar cateva dintre divele de alta data. Carla Bruni, Claudia Schiffer s-au remarcat in perioada lor de glorie, definind titulatura de top model.


Nu este suficienta inaltimea, structura corpului sau o fata expresiva. De multe ori este necesar si un strop de noroc pentru lansarea unei tinere aspirante la viata de podium.


Pe plan international, unele top modele au aparut in publicatia Forbes datorita averilor acumulate in lumea modelingului sau prin campanii publicitare ale unor companii de renume.


Brazilianca Gisele Bundchen conduce detasat topul modelelor de succes pe plan international potrivit Topului Forbes, la categoria cel mai bine platit supermodel. Faimosul inger Victoria's Secret detine o avere estimata la 150 de milioane de dolari si este inscrisa in Cartea Recordurilor la categoria cel mai bine platit supermodel din lume.


Un alt model de succes pe plan international este tot un inger Victoria's Secret. Considerata de o frumusete angelica, Miranda Kerr are un venit de 3.5 milioane de dolari. Top 3 in lista modelelor de succes este adjudecat tot de un inger Victoria's Secret. Adriana Lima, la doar 15 ani, castiga primul loc in concursul Ford si obtinea titlul de ''supermodelul brazilian'' iar un an mai tarziu a reusit sa castige titlul de ''supermodelul lumii''. Lima are o avere estimata la 6 milioane de dolari.


In topul de succes a fost remarcat si modelul chinez Liu Wen, fiind primul model important din China. Tanara de 26 de ani are o avere de aproape 5 milioane de dolari si este una din imaginile H&M la nivel international.


Intreaga viata a modelelor de succes se datoreaza perseverentei de care au dat dovada si a pasiunii in tot ceea ce fac, fie ca este o simpla sedinta foto sau o prezentare pentru o prestigioasa casa de moda.

vezi toate articolele

Postat septembrie 05, 2014 - 12:49Newsletter
Abonează-te la ştiri
RSS


ALIRIA SRL
Piaţa 1 Mai nr. 1-2
400058 Cluj-Napoca, Cluj
E-mail:
Tel: 0264 599 000
Fax: 0264 599 311
Program de Luni până Vineri 9:30 - 18:30Vezi Harta


Alte resurse
Go